30/07/2020 30/07/2020 Στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου για τη νεολαία του νησιού συνδράμει ο Εμπορικό Σύλλογος της Λέρου και συγκεκριμένα για τις παιδικές κατασκηνώσεις αφού παρέδωσε επιταγή ύψους 850€ στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο για να τη χρησιμοποιήσει στις ανάγκες των κατασκηνώσεων. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος συγχαίρει και ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας την αξιέπαινη...
30 Ιουλίου, 2020 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 10:26

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου βοηθάει τους νέους

Διαδώστε:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου βοηθάει τους νέους

Στην προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου για τη νεολαία του νησιού συνδράμει ο Εμπορικό Σύλλογος της Λέρου και συγκεκριμένα για τις παιδικές κατασκηνώσεις αφού παρέδωσε επιταγή ύψους 850€ στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο για να τη χρησιμοποιήσει στις ανάγκες των κατασκηνώσεων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος συγχαίρει και ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας την αξιέπαινη αυτή χειρονομία του Εμπορικού Συλλόγου Λέρου, τονίζοντας ότι το έργο της Εκκλησίας πηγάζει από τον λαό, στηρίζεται στο λαό και καταλήγει στο λαό, πάντα με την Χάρι και Ευλογία του Τριαδικού Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων