23/11/2022 23/11/2022 Κατά την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στη Βοθύνο Καλύμνου, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 5:30μ.μ., Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.Παϊσίου. Την επομένη, ανήμερα της εορτής, δηλαδή το πρωί της Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  θα λειτουργήσει στην...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 17:03

Ο εορτασμός της Αγίας Αικατερίνης στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Αγίας Αικατερίνης στην Κάλυμνο

Κατά την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, θα τελεσθεί στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στη Βοθύνο Καλύμνου, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 5:30μ.μ., Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.Παϊσίου.

Την επομένη, ανήμερα της εορτής, δηλαδή το πρωί της Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης Ρότσου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων