22/04/2023 22/04/2023 Ο Μητροπολίτης Λέρου,  Καλύμνου και Αστυπάλαιος κ. Παϊσιος κατά την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Καλαμιωτίσσης Καλύμνου, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Γεωργίου Χατζηδάκη και ιερέων της νήσου. ΣΤΗ ΛΕΡΟ Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στην περιοχή...
22 Απριλίου, 2023 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 11:27

Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής σε Κάλυμνο και Λέρο (φωτορεπορτάζ)

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής σε Κάλυμνο και Λέρο (φωτορεπορτάζ)

Ο Μητροπολίτης Λέρου,  Καλύμνου και Αστυπάλαιος κ. Παϊσιος κατά την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Καλαμιωτίσσης Καλύμνου, συμπαραστατούμενος υπό του εφημερίου π. Γεωργίου Χατζηδάκη και ιερέων της νήσου.

ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής στην περιοχή “Φαρακλού”, της Ενορίας του Αγίου Νικολάου. Επίσης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην Παναγία του Κάστρου Λέρου, δια τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, υπό των ιερέων π. Νικοδήμου Φωκά και π. Γεωργίου Γαμπιέρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων