03/01/2021 03/01/2021 Λόγω των συνθηκών της επικρατούσης πανδημίας, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου δεν έγινε όπως άλλες χρονιές με την παρουσία του Προέδρου, Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Αρχών του νησιού αλλά την βασιλόπιτα έκοψε ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ....
03 Ιανουαρίου, 2021 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2021 - 12:26

Ο Επίσκοπος Στρατονικείας έκοψε την βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Λέρου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Στρατονικείας έκοψε την βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Λέρου

Λόγω των συνθηκών της επικρατούσης πανδημίας, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Ισιδώρειο» Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου δεν έγινε όπως άλλες χρονιές με την παρουσία του Προέδρου, Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ. Παϊσίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Αρχών του νησιού αλλά την βασιλόπιτα έκοψε ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο οποίος μετέφερε στους τροφίμους τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και του Διοικ. Συμβουλίου.

Στους γέροντες μοιράστηκαν πλεκτά δώρα τα οποία προσέφερε η Ομάδα Κοινωνικής Πλεκτικής Ωραιοκάστρου, στους οποίους η Ιερά Μητρόπολη απευθύνει ευχαριστήριες ευχές για την προσφορά και την αγάπη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων