03/11/2023 03/11/2023 Κατά την εορτή της ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος τέλεση την Θεία Λειτουεγία στην εορτάζουσα Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, τη κανονική αδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, συμπαραστατούμενος υπό του στρατιωτικού Ιερέως π. Σεραφείμ Καλτσουκαλά....
03 Νοεμβρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 18:17

Ο Επίσκοπος Στρατονικείας στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Στρατονικείας στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα

Κατά την εορτή της ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος τέλεση την Θεία Λειτουεγία στην εορτάζουσα Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, τη κανονική αδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, συμπαραστατούμενος υπό του στρατιωτικού Ιερέως π. Σεραφείμ Καλτσουκαλά.

Εκκλησιάσθηκαν ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Ιωάννης -Νεκτάριος Κορέλης, οι Αξιωματικοί και οι σπουδαστές.

 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Ταξίαρχος, τιμής ένεκεν δώρισε στον Θεοφιλέστατο τον θυρεό της Σχολής και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις, επισκέφθηκαν δε και τον θάλαμο όπου διέμενε ο Θεοφιλέστατος κατά τήν φοίτησή του στη Σχολή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων