17/02/2023 17/02/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και το  Επαρχείο – Περιφερειακή Ενότητα  Καλύμνου, με την βοήθεια μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αλλά και Συλλόγων του νησιού, ανέλαβαν πρωτοβουλία συντονισμού συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό συνανθρώπους μας, σε Τουρκία και Συρία. Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται σε ειδικά κοντέινερ που...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 13:15

Ο Λέρου Παΐσιος στην Κάλυμνο στο κέντρο συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους

Διαδώστε:
Ο Λέρου Παΐσιος στην Κάλυμνο στο κέντρο συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους

Η Ιερά Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και το  Επαρχείο – Περιφερειακή Ενότητα  Καλύμνου, με την βοήθεια μαθητών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αλλά και Συλλόγων του νησιού, ανέλαβαν πρωτοβουλία συντονισμού συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό συνανθρώπους μας, σε Τουρκία και Συρία.

Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνονται σε ειδικά κοντέινερ που βρίσκονται στο χώρο πάρκινγκ της παραλιακής οδού Αγίου Νικολάου, στην Κάλυμνο από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και χθες Πέμπτη,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή επισκέφθηκε στο χώρο συγκέντρωσης, όπου τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών «ΗΡΑ» βοηθούν στην τακτοποίηση των συγκεντρωθέντων ειδών.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στο Kalymnos-news.gr αναφέρθηκε στην αλληλεγγύη του λαού της Καλύμνου που έσπευσε να προσφέρει ότι μπορεί για την ανακούφιση των σεισμοπαθών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων