23/07/2023 23/07/2023 Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, την Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου, ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λέρο. Μετά του Μητροπολίτου συλλειτούργησαν ο εφημέριος του Ναού π. Γεώργιος Γαμπιέρης και ο εκ Λέρου καταγόμενος Ιεροδιάκονος Ιάκωβος Βαρκάδος εκ...
23 Ιουλίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2023 - 14:26

Ο Λέρου Παΐσιος στον Ι.Ν Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Λέρου Παΐσιος στον Ι.Ν Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, την Κυριακή Ζ΄ Ματθαίου, ο Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λέρο.

Μετά του Μητροπολίτου συλλειτούργησαν ο εφημέριος του Ναού π. Γεώργιος Γαμπιέρης και ο εκ Λέρου καταγόμενος Ιεροδιάκονος Ιάκωβος Βαρκάδος εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ντένβερ Αμερικής.

Ο Μητροπολίτης έχρησε με Άγιο Μύρο τα καινά Ιερά Σκεύη του Ναού, τα οποία προσέφεραν ευσεβείς ενορίτες

Ο Μητροπολίτης κήρυξε τον θείο λόγο και συνεχάρη τον Εφημέριο, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και τους ενορίτες για την ευπρέπεια του Ναού, καθώς και τους ιεροψάλτες που υπηρετούν με αγάπη, όπως είπε χαρακτηριστικά το ιερό αναλόγιο του Ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας υπό του εκκλησιαστικού συμβουλίου παρετέθη καφές στο πνευματικό κέντρο του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων