28/05/2019 28/05/2019 Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδρομή των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ.κ. Παϊσίου. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Όλοι μαζί ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από το Δημαρχείο, όπου με λεωφορεία τα παιδιά, με την συνοδεία του Μητροπολίτου μας, Ιερέων και...
28 Μαΐου, 2019 - 10:20

Ο Μητρ.Λέρου στην εκδρομή των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Λέρου στην εκδρομή των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδρομή των Κατηχητικών Σχολείων Καλύμνου με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου και Καλύμνου κ.κ. Παϊσίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Όλοι μαζί ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από το Δημαρχείο, όπου με λεωφορεία τα παιδιά, με την συνοδεία του Μητροπολίτου μας, Ιερέων και γονέων, μεταφέρθηκαν στον γραφικό οικισμό «Βαθύ».

Εκεί, τα παιδιά των κατηχητικών μας, αφού εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, μετά έπαιξαν στο γήπεδο ποδόσφαιρο και διάφορα παιχνίδια!


Η ημέρα ήταν πανέμορφη, καθώς και η φύση στο γραφικό Βαθύ, όπου τα παιδιά καταχάρηκαν μία όμορφη εκδρομή.


Σιγά-σιγά προετοιμαζόμαστε και για την κατασκηνωτική περίοδο του Ιουλίου.

Η ωραία αφίσα μας έχει πληροφορίες για τις ημερομηνίες της κατασκηνωτικής περιόδου:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων