03/07/2019 03/07/2019 Την Κυριακή 30/6/2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε τον αγιασμό έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως, στην Αγία Παρασκευή στο Άργος Καλύμνου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν και φέτος στην εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τους γνωστούς και άγνωστους δωρητές, τους ομαδάρχες, τις κυρίες που μαγειρεύουν, τους ιερείς, τις...
03 Ιουλίου, 2019 - 19:45

Ο Μητρ. Λέρου στις Κατασκηνώσεις στο Άργος Καλύμνου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Λέρου στις Κατασκηνώσεις στο Άργος Καλύμνου

Την Κυριακή 30/6/2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε τον αγιασμό έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης της Μητροπόλεως, στην Αγία Παρασκευή στο Άργος Καλύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν και φέτος στην εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τους γνωστούς και άγνωστους δωρητές, τους ομαδάρχες, τις κυρίες που μαγειρεύουν, τους ιερείς, τις ενορίες και τους υπόλοιπους συνεργάτες και συντελεστές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων