22/08/2022 22/08/2022 Την αλλαγή Διοίκησης στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής Λέρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος. Η «αλλαγή φρουράς» έγινε με την πρέπουσα στρατιωτική τάξη και πρωτόκολλο τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, παρουσία του Διοικητού του 542ΣΕ Σ/χου Δ.Λυμπερέα και των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας. Μετά τη στρατιωτική τελετή, ο...
22 Αυγούστου, 2022 - 19:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 19:33

Ο Μητροπολίτης Λέρου ευλόγησε την αλλαγή Διοίκησης του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου ευλόγησε την αλλαγή Διοίκησης του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής (ΦΩΤΟ)

Την αλλαγή Διοίκησης στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής Λέρου ευλόγησε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος.

Η «αλλαγή φρουράς» έγινε με την πρέπουσα στρατιωτική τάξη και πρωτόκολλο τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, παρουσία του Διοικητού του 542ΣΕ Σ/χου Δ.Λυμπερέα και των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας. Μετά τη στρατιωτική τελετή, ο αποχωρών Διοικητής Κων/νος Καραμπελιάς παρέδωσε την διοίκηση στο διάδοχό του Νικόλαο Χαριτούδη.

Πριν την τελετή παράδοσης – παραλαβής ο Μητροπολίτης Λέρου τέλεσε δέηση, συμπαραστατουμένου υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου και του πρεσβυτέρου π.Γεωργίου Γαμπιέρη.

Ο Μητροπολίτης απένειμε στον αποχωρούντα Διοικητή, τον Χρυσούν Σταυρόν της εν Δωδεκανήσω Εκκλησίας του Οικουμενικού Θρόνου, σε ένδειξη προσήλωσης του ιδίου και της οικογενείας του, σεβασμού, τιμής και ευγνωμοσύνης για το έργο που προσέφερε και επιτέλεσε στην  νευραλγική θέση που υπηρέτησε, τη βοήθεια που προσέφερε στο νησί και στην άριστη συνεργασία του με τους φορείς και την τοπική Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να ανέλθει στα ύπατα αξιώματα της στρατιωτικής ηγεσίας.

Στο νέο διοικητή ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» στα νέα του καθήκοντα, και καλή παραμονή στο νησί της Λέρου.

Τέλος, παρετέθη δεξίωση και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων