16/11/2023 16/11/2023 Στο Campbell Ohio των ΗΠΑ, μεταβαίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ι. Μαστροκούκο, για την επέτειο των 100 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου Καλυμνίων στην εν λόγω περιοχή με την επωνυμία “Kalymnian Society “Prodromos” of Campbell, Ohio“. Η αποστολή θα...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 14:16

Ο Μητροπολίτης Λέρου στην Αμερική

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λέρου στην Αμερική

Στο Campbell Ohio των ΗΠΑ, μεταβαίνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, συνοδευόμενος από τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ι. Μαστροκούκο, για την επέτειο των 100 χρόνων ίδρυσης του Συλλόγου Καλυμνίων στην εν λόγω περιοχή με την επωνυμία “Kalymnian Society “Prodromos” of Campbell, Ohio“.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από Κάλυμνο το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και στο Campbell Ohio θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 βράδυ. Αναχώρηση από Campbell Ohio τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και επιστροφή στην Κάλυμνο στις 28 Νοεμβρίου 2023. Επιστροφή στην Κάλυμνο στις 29 Νοεμβρίου 2023.

Για το ταξίδι αυτό μίλησε ο Σεβασμιότατος ευχαριστώντας τους Ομογενείς για την πρόσκληση που του έκαναν:

Είναι προσκεκλημένοι του πρόεδρου της Παγκαλυμνιακής Αμερικής και προέδρου του Συλλόγου Καλυμνίων του Κέμπελ Οχάϊο, Νικολάου Καλουρή και των μελών του Συλλόγου, προκειμένου να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος αυτός ιδρύθηκε το 1923.

Πηγή:  Kalymnos news

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων