27/05/2023 27/05/2023 Το νησί της Καλύμνου επισκέφθηκε ο Γέροντας Αμφιλόχιος Τσούκος, Μητροπολίτης πρώην Γάνου και Χώρας, ο οποίος προσευχήθηκε κατά τον Εσπερινό της Αναλήψεως (23-5-2023), στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης Ρότσου Καλύμνου, και στο τέλος μίλησε για πολύ ενδιαφέροντα και τρέχοντα θέματα. Πνευματικός πυλώνας στήριξης για όλους και ιδιαιτέρως για τους νέους, τους οποίους πάντοτε ο Γέροντας...
27 Μαΐου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 14:53

Ο Μητροπολίτης πρώην Γάνου επισκέφθηκε την Κάλυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης πρώην Γάνου επισκέφθηκε την Κάλυμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νησί της Καλύμνου επισκέφθηκε ο Γέροντας Αμφιλόχιος Τσούκος, Μητροπολίτης πρώην Γάνου και Χώρας, ο οποίος προσευχήθηκε κατά τον Εσπερινό της Αναλήψεως (23-5-2023), στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης Ρότσου Καλύμνου, και στο τέλος μίλησε για πολύ ενδιαφέροντα και τρέχοντα θέματα.

Πνευματικός πυλώνας στήριξης για όλους και ιδιαιτέρως για τους νέους, τους οποίους πάντοτε ο Γέροντας καθοδηγεί με την πνευματικότητά του, την αγάπη, τη σύνεση και την υπομονή.

 

Βίντεο από τον Ν. Μαμάκα (Αλήθεια FM)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων