13/11/2021 13/11/2021 Τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στην Κάλυμνο, το Σάββατο 13/11/2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσίου και του Ιερού Κλήρου της Καλύμνου. Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Αεράκης, ο οποίος ανάλυσε θεολογικά θέματα και ακολούθησε συζήτηση.     Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι....
13 Νοεμβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2021 - 21:25

Ο π. Δανιήλ Αεράκης στην Ιερατική Σύναξη της Καλύμνου

Διαδώστε:
Ο π. Δανιήλ Αεράκης στην Ιερατική Σύναξη της Καλύμνου

Τηρουμένων των υγιειονομικών μέτρων, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη στην Κάλυμνο, το Σάββατο 13/11/2021, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσίου και του Ιερού Κλήρου της Καλύμνου.

Ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Αεράκης, ο οποίος ανάλυσε θεολογικά θέματα και ακολούθησε συζήτηση.

 

 

Επιμέλεια:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων