12/12/2022 12/12/2022 Το απόγευμα της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου 2022, οι φίλοι του Ιδρύματος, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, φρόντισαν και φέτος για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου στη Λέρο. Συναναστράφηκαν με τους γέροντες και τις γερόντισσες, προσέφεραν χαρά και έλαβαν ευχαριστίες και πολλές ευχές από τους φιλοξενούμενους. Η Διεύθυνση του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 19:43

Ο στολισμός του γηροκομείου της Μητρόπολης Λέρου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο στολισμός του γηροκομείου της Μητρόπολης Λέρου (ΦΩΤΟ)

Το απόγευμα της Κυριακής, 11 Δεκεμβρίου 2022, οι φίλοι του Ιδρύματος, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, φρόντισαν και φέτος για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του εκκλησιαστικού «Ισιδωρείου» Γηροκομείου στη Λέρο.

Συναναστράφηκαν με τους γέροντες και τις γερόντισσες, προσέφεραν χαρά και έλαβαν ευχαριστίες και πολλές ευχές από τους φιλοξενούμενους.

Η Διεύθυνση του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για την αγάπη τους και τους εύχεται «καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων