22/09/2019 22/09/2019 Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους γέροντας Βαρθολομαίος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, μίλησε στη Λέρο και στην Κάλυμνο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη Λέρο, η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λακκίου, παρουσία του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, του...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 15:41

Ομιλητής σε Λέρο και Κάλυμνο ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου

Διαδώστε:
Ομιλητής σε Λέρο και Κάλυμνο ο Καθηγούμενος της Ι.Μ. Εσφιγμένου

Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους γέροντας Βαρθολομαίος, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Λέρου κ. Παϊσίου, μίλησε στη Λέρο και στην Κάλυμνο, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη Λέρο, η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λακκίου, παρουσία του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου, του Ιερού Κλήρου της νήσου και πυκνού ακροατηρίου.

Με μια επίκαιρη ομιλία, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους π.Βαρθολομαίος, καθήλωσε το ακροατήριο και δημιούργησε μία πνευματική ανάταση με τα όμορφα πνευματικά λόγια που απηύθυνε στους νέους και νέες, αλλά και σε όλο το ακροατήριο.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο για την όμορφη πνευματική αυτή συνάντηση.

Στην Κάλυμνο, την επομένη, Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους π. Βαρθολομαίος, ομίλησε με θέμα: «Οικογένεια και παιδιά»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων