12/03/2021 12/03/2021 Στις 11 Μαρτίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Σωφρονίου. Στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Σωφρονίου στη Λέρο, στο προαύλιο του «Πατριαρχείου» στα Άλιντα, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021, τελέσθη Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, υπό του αιδεσιμωτάτου π. Μαξίμου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου. Την κυριώνυμο ημέρα Πέμπτη 11 Μαρτίου τελέσθη Αρχιερατική...
12 Μαρτίου, 2021 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 10:27

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Σωφρονίου στη Λέρο

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Σωφρονίου στη Λέρο

Στις 11 Μαρτίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Σωφρονίου. Στο ομώνυμο εκκλησάκι του Αγίου Σωφρονίου στη Λέρο, στο προαύλιο του «Πατριαρχείου» στα Άλιντα, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Μαρτίου 2021, τελέσθη Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, υπό του αιδεσιμωτάτου π. Μαξίμου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Την κυριώνυμο ημέρα Πέμπτη 11 Μαρτίου τελέσθη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του αιδεσιμωτάτου π.Σωφρονίου και το ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Οι Ιερές Ακολουθίες τελέσθησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων