25/03/2021 25/03/2021 Με κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαρτίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου. Η Ακολουθία του Εσπερινού έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς, λόγω των ισχυόντων μέτρων για...
25 Μαρτίου, 2021 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 11:38

Παραμονή του Ευαγγελισμού στη Λέρο

Διαδώστε:
Παραμονή του Ευαγγελισμού στη Λέρο

Με κατάνυξη τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαρτίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Νικολάου και του ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Η Ακολουθία του Εσπερινού έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς πιστούς, λόγω των ισχυόντων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων