17/04/2021 17/04/2021 Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου την Παρασκευή 16 Απριλίου τελέσθηκε και στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και με την παρουσία των προβλεπομένων πιστών. Οι Ιερείς της Μητροπόλεως νοερά βρισκόταν μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παΐσιο, ο οποίος αυτές τις ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλύμνου λόγω...
17 Απριλίου, 2021 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 14:13

Προσευχήθηκαν για τον Μητροπολίτη Λέρου οι Ιερείς

Διαδώστε:
Προσευχήθηκαν για τον Μητροπολίτη Λέρου οι Ιερείς

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου την Παρασκευή 16 Απριλίου τελέσθηκε και στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα και με την παρουσία των προβλεπομένων πιστών.

Οι Ιερείς της Μητροπόλεως νοερά βρισκόταν μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παΐσιο, ο οποίος αυτές τις ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλύμνου λόγω της ενσκηψάσης ασθενείας. Προσευχήθηκαν και παρακάλεσαν την Παναγία μας, για ταχεία ανάρρωση και σύντομα να τον φέρει δίπλα  τους υγιή και δυνατό, ως νικητή με τη Χάρη του Θεού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον ενοριακό Ιερό Ναό της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λέρου, συμπαραστατούμενος υπό του ιεροδιακόνου Γεωργίου.

Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Λέρου-Εφημέριος πρωτ. Δαμασκηνός Παλαπουγιούκ


Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Ιερός Ναός Σωτήρος Χριστού Λέρου-Εφημέριος πρωτ. Νικόδημος Φωκάς, Αρχιερατικός Επίτροπος Λέρου.


Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Καλύμνου-Εφημέριος πρωτ. Ισίδωρος Γλυνάτσης


Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Καλύμνου-Εφημέριος πρωτ. Κων/νος Σμαλιός


Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Ιερός Ναός Αγίου Στεφάνου Καλύμνου-Εφημέριος π. Σάββας Μουζουράκης


Ακολουθία Ακαθίστου Ύμνου-Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Καλύμνου-Εφημέριος π. Σωτήριος Πράσινος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων