10/12/2021 10/12/2021 Στην παρασκευή του συσσιτίου της ημέρας συνέβαλαν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξεως του ΕΠΑΛ Καλύμνου κατά την επίσκεψή τους στην Τράπεζα της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους π. Βασίλειο και κ. Σωτ. Χριστόπουλο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, τα παιδιά της Γ΄ τάξεως του ΕΠΑΛ Καλύμνου,...
10 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 10:59

Προσφορά αγάπης από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλύμνου

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από τους μαθητές του ΕΠΑΛ Καλύμνου

Στην παρασκευή του συσσιτίου της ημέρας συνέβαλαν μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξεως του ΕΠΑΛ Καλύμνου κατά την επίσκεψή τους στην Τράπεζα της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους π. Βασίλειο και κ. Σωτ. Χριστόπουλο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά της Γ΄ τάξεως του ΕΠΑΛ Καλύμνου, των τμημάτων τουριστικών, οικονομικών και θερμοϋδραυλικών, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους π. Βασίλειο και κ. Σωτ. Χριστόπουλο, το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκαν την Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και με την επιστασία των κυριών της Τραπέζης, βοήθησαν να παρασκευαστεί το συσσίτιο της ημέρας (μακαρόνια-πένες με τόνο), υλικά τα οποία προσέφεραν τα παιδιά.

Η Τράπεζα Αγάπης δια του Μητροπολίτου κ.κ. Παϊσίου, ευχαριστεί από καρδίας τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Καλύμνου, τους εκπαιδευτικούς, ιδιαιτέρως τον πατέρα Βασίλειο και τον κ. Σ. Χριστόπουλο δια την προσφορά αγάπης τους και εύχεται «καλά Χριστούγεννα» και «καλή πρόοδο» στους μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων