01/03/2024 01/03/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος υποδέχθηκε στη Λέρο την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, πολυπληθή ομάδα προσκυνητών από τα Δωδεκάνησα, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγιοκατάταξη της Οσίας Γαβριηλίας, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 2, 3 και 4 Μαρτίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε...
01 Μαρτίου, 2024 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 15:56

Προσκυνητές στη Λέρο για τους εορτασμούς της αγιοκατάταξης της Οσίας Γαβριηλίας

Διαδώστε:
Προσκυνητές στη Λέρο για τους εορτασμούς της αγιοκατάταξης της Οσίας Γαβριηλίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος υποδέχθηκε στη Λέρο την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, πολυπληθή ομάδα προσκυνητών από τα Δωδεκάνησα, επ’ ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγιοκατάταξη της Οσίας Γαβριηλίας, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 2, 3 και 4 Μαρτίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε η Οσία Γαβριηλία να είναι στήριγμα, φως και παράδειγμα στη ζωή τους.

Το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Μαρτίου 2024 οι προσκυνητές θα επισκεφθούν την Ιερά Μονή των Αγίων Αγγέλων για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Οσίας Γαβριηλίας.

(Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο εορτασμός της Αγιοκατάταξης της Οσίας Γαβριηλίας στην Ι.Μ. Λέρου – Το πρόγραμμα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων