17/01/2022 17/01/2022 Στην Ψέριμο, όπου έγινε η μεταφορά φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, καθώς και η επίπλωση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου της νήσου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο. Στο κλιμάκιο το οποίο μετέβη στο ακριτικό νησί συμμετείχαν επίσης ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας, η Διοικήτρια του...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 11:32

ΨΕΡΙΜΟΣ: Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τον οπλίτη ιατρό

Διαδώστε:
ΨΕΡΙΜΟΣ: Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε τον οπλίτη ιατρό

Στην Ψέριμο, όπου έγινε η μεταφορά φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, καθώς και η επίπλωση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου της νήσου βρέθηκε ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο.

Στο κλιμάκιο το οποίο μετέβη στο ακριτικό νησί συμμετείχαν επίσης ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ, ο Φαρμακοποιός του Νοσοκομείου Λευτέρης Γκιννής και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου Άγγελος Καλαθιανάκης.

Για το νησί της Ψερίμου η επίσκεψη αποτέλεσε ιστορική στιγμή, αφού για πρώτη φορά το Περιφερειακό Ιατρείο στελεχώθηκε σε μόνιμη βάση με οπλίτη Ιατρό.

Τον ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενώ την πλήρη επίπλωση για το κατάλυμα όπου θα διαμένει ο Ιατρός και για το Ιατρείο, εξασφάλισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με χορηγία του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων