15/09/2020 15/09/2020 Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποιεί η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Γ. Μενδώνη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου. Την υπουργό υποδέχτηκε στο Αεροδρόμιο του νησιού, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας,  κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδ/σου κα Μιχαηλίδου, καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί και...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 17:20

Στη Λέρο η υπουργός Πολιτισμού

Διαδώστε:
Στη Λέρο η υπουργός Πολιτισμού

Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποιεί η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Γ. Μενδώνη, συνοδευόμενη από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου.

Την υπουργό υποδέχτηκε στο Αεροδρόμιο του νησιού, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας,  κ. Παΐσιος, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδ/σου κα Μιχαηλίδου, καθώς και λοιποί υπηρεσιακοί και τοπικοί παράγοντες.

Η επίσκεψη της κας Υπουργού αφορά στη διάσωση και ανάδειξη της ποικίλης πολιτιστικής κληρονομιάς που διαθέτει το νησί της Λέρου,την ένταξη του νησιού μας ως τόπου ιστορικού τουρισμού και για το λόγο αυτό θα έχει επαφές με τη δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ενώ κατά την παραμονή της στο νησί θα περιοδεύσει σε αρχαιολογικούς χώρους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων