13/02/2021 13/02/2021 Για να συμμετάσχει στις διεργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος. Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρεται ότι για το διάστημα που θα απουσιάζει ο Σεβασμιώτατος, ήτοι 13 -21 Φεβρουαρίου, στη νήσο Κάλυμνο τον Σεβ. Μητροπολίτη θα εκπροσωπεί ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καζαβούλης....
13 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2021 - 15:01

Στην Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Λέρου για την Αγία και Ιερά Σύνοδο

Διαδώστε:
Στην Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Λέρου για την Αγία και Ιερά Σύνοδο

Για να συμμετάσχει στις διεργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου και Καλύμνου κ. Παΐσιος. Με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρεται ότι για το διάστημα που θα απουσιάζει ο Σεβασμιώτατος, ήτοι 13 -21 Φεβρουαρίου, στη νήσο Κάλυμνο τον Σεβ. Μητροπολίτη θα εκπροσωπεί ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καζαβούλης.

Λόγω των νέων ισχυόντων μέτρων (lockdown) στη νήσο Κάλυμνο, από 13 έως 22 Φεβρουαρίου οι Ιεροί Ναοί θα λειτουργούν αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών, με την παρουσία μόνον του εφημερίου , του ιεροψάλτου και του νεωκόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων