21/07/2019 21/07/2019 Την Κυριακή 21/7/2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού Λέρου, συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Νικοδήμου Φωκά, εφημερίου του Ιερού Ναού. Το κήρυγμα της Κυριακής, συνταχθέν υπό του Μητροπολίτου, ανέγνωσε ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Χρυσούλης. Μετά το πέρας της Θείας...
21 Ιουλίου, 2019 - 15:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2019 - 15:09

Στο ναό του Σωτήρος Χριστού Λέρου ο Μητρ. κ. Παΐσιος

Διαδώστε:
Στο ναό του Σωτήρος Χριστού Λέρου ο Μητρ. κ. Παΐσιος

Την Κυριακή 21/7/2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού Λέρου, συμπαραστατουμένου υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. Νικοδήμου Φωκά, εφημερίου του Ιερού Ναού.

Το κήρυγμα της Κυριακής, συνταχθέν υπό του Μητροπολίτου, ανέγνωσε ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γεώργιος Χρυσούλης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας,  ετελέσθη Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αειμνήστου συμπατριώτου μας Κωνσταντίνου Βαλσαμή, επ’ ευκαιρία συμπληρώσεως 40 ημερών από του θανάτου του.

Ο Μητροπολίτης πριν την απόλυση έκανε σύντομη αναφορά στην συμπλήρωση 45 ετών από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, ανέγνωσε την ευχή υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων αδελφών Κυπρίων και Ελλήνων που έχασαν τότε την ζωή τους κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, και μαζί με το εκκλησίασμα έψαλε τον Εθνικό μας Ύμνο!

Στο ψαλτήρι έψαλε ο ιεροψάλτης κ. Ισίδωρος Λιβανός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων