13/04/2021 13/04/2021 Στο Νοσοκομείο Καλύμνου εισήχθη για προληπτικούς λόγους το βράδυ της Κυριακής, 11 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιος. Ο Σεβασμιώτατος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό το πρωί της ίδιας ημέρα, μετά από τεστ που έκανε στο πλαίσιο ιχνηλάτησης λόγω επαφής του με άτομο θετικό στον ιό. Αφού υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις...
13 Απριλίου, 2021 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 10:06

Στο Νοσοκομείο Καλύμνου εισήχθη ο Μητροπολίτης Λέρου

Διαδώστε:
Στο Νοσοκομείο Καλύμνου εισήχθη ο Μητροπολίτης Λέρου

Στο Νοσοκομείο Καλύμνου εισήχθη για προληπτικούς λόγους το βράδυ της Κυριακής, 11 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιος.

Ο Σεβασμιώτατος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό το πρωί της ίδιας ημέρα, μετά από τεστ που έκανε στο πλαίσιο ιχνηλάτησης λόγω επαφής του με άτομο θετικό στον ιό.

Αφού υποβλήθηκε σε όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στο νοσοκομείο Καλύμνου αρχικά τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής για προληπτικούς λόγους ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν οδηγιών των θεραπόντων ιατρών, εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων