07/11/2022 07/11/2022 Το απόγευμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά, και των ιερέων π.Νικολάου Ταχλιαμπούρη, π.Γεωργίου Γαμπιέρη και π.Σεβαστιανού Καζηλιέρη, τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων και χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Πλατάνου Λέρου. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου, παρεκκλήσιον του Ενοριακού Ιερού...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 20:49

Συγκίνηση στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού του Αγίου Νεκταρίου Λέρου

Διαδώστε:
Συγκίνηση στα θυρανοίξια του ανακαινισμένου ναού του Αγίου Νεκταρίου Λέρου

Το απόγευμα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2022, ο Μητροπολίτης Λέρου κ.Παΐσιος, συμπαραστατούμενος υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π. Νικοδήμου Φωκά, και των ιερέων π.Νικολάου Ταχλιαμπούρη, π.Γεωργίου Γαμπιέρη και π.Σεβαστιανού Καζηλιέρη, τέλεσε την Ακολουθία των Θυρανοιξίων και χοροστάτησε στον Εσπερινό του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Πλατάνου Λέρου.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου, παρεκκλήσιον του Ενοριακού Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Λέρου, λόγω του χρόνου, υπέστη φθορές εξωτερικώς και εσωτερικώς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν εκτεταμένες οικοδομικές εργασίες συντηρήσεως και ανακαινίσεως του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων