04/05/2022 04/05/2022 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Ιεροψαλτών Λέρου με τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, την Τρίτη 3 Μαΐου 2022. Mε τη προτροπή του Σεβασμιωτάτου συγκροτήθηκε Διοικούσα Επιτροπή. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Επίσκοπος κ. Στέφανος και μέλη της οι κ. Ελευθέριος Χατζηλάρης, Αναστάσιος Χατζηλάρης, Άγγελος Αγγελίδης, Ραφαήλ Χατζηλάρης και Εμμανουήλ Πλόχωρος. Η Διοικούσα...
04 Μαΐου, 2022 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 16:00

Συνάντηση Ιεορψαλτών Λέρου

Διαδώστε:
Συνάντηση Ιεορψαλτών Λέρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Ιεροψαλτών Λέρου με τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παΐσιο, την Τρίτη 3 Μαΐου 2022.

Mε τη προτροπή του Σεβασμιωτάτου συγκροτήθηκε Διοικούσα Επιτροπή. Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο Επίσκοπος κ. Στέφανος και μέλη της οι κ. Ελευθέριος Χατζηλάρης, Αναστάσιος Χατζηλάρης, Άγγελος Αγγελίδης, Ραφαήλ Χατζηλάρης και Εμμανουήλ Πλόχωρος.

Η Διοικούσα Επιτροπή θα διερευνήσει και θα οργανώσει την δημιουργία Συλλόγου Ιεροψαλτών Λέρου με την επωνυμία «Οσιομάρτυς Ιωνάς ο Λέριος», με σκοπό την διάσωση και διάδοση της Λεριακής Ιεροψαλτικής Τέχνης, καθώς επίσης και την δημιουργία Χορωδίας Ιεροψαλτών, ηχολήπτης της οποίας εδιορίσθη από τον Μητροπολίτη ο κ. Γεώργιος Χρυσούλης, γραμματεύς της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

 

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων