13/03/2023 13/03/2023 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 η Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, της μικτής χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καλύμνου, με Ύμνους Κατανυκτικού Εσπερινού Β΄ Κυριακής των Νηστειών. Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, και έλαβε χώρα στο Αναγνωστήριο «Αι Μούσαι» υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου Ποσειδώνος Ζαΐρη. Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και...
13 Μαρτίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 16:17

Συναυλία Ιεροψαλτών Καλύμνου

Διαδώστε:
Συναυλία Ιεροψαλτών Καλύμνου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023 η Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής, της μικτής χορωδίας του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καλύμνου, με Ύμνους Κατανυκτικού Εσπερινού Β΄ Κυριακής των Νηστειών.

Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, και έλαβε χώρα στο Αναγνωστήριο «Αι Μούσαι» υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτου Ποσειδώνος Ζαΐρη.

Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παϊσιος συνεχάρη τον κ. Π. Ζαΐρη και τους ιεροψάλτες δια την αρτία εκτέλεση των ύμνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων