04/01/2020 04/01/2020 ΛΕΡΟΣ – Το Σάββατο 4/1/2020, επισκέφτηκαν το «Ισιδώρειο» εκκλησιαστικό Ίδρυμα, ο εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού π. Νικόλαος Ταχλιαμπούρης, οι κατηχήτριες και τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας, τα οποία παρουσίασαν στους γέροντες ένα μικρό θεατρικό, την Χριστουγεννιάτικη ιστορία «Ο Μπάρμπα-Πανώφ». Κατόπιν, έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τα κάλαντα και όντως πρόσφεραν πολύ αγάπη και χαρά στους...
04 Ιανουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2020 - 22:59

ΛΕΡΟΣ: Τα παιδιά παρουσίασαν στους γέροντες ένα μικρό θεατρικό

Διαδώστε:
ΛΕΡΟΣ: Τα παιδιά παρουσίασαν στους γέροντες ένα μικρό θεατρικό

ΛΕΡΟΣ – Το Σάββατο 4/1/2020, επισκέφτηκαν το «Ισιδώρειο» εκκλησιαστικό Ίδρυμα, ο εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού π. Νικόλαος Ταχλιαμπούρης, οι κατηχήτριες και τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας, τα οποία παρουσίασαν στους γέροντες ένα μικρό θεατρικό, την Χριστουγεννιάτικη ιστορία «Ο Μπάρμπα-Πανώφ». Κατόπιν, έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τα κάλαντα και όντως πρόσφεραν πολύ αγάπη και χαρά στους τροφίμους του Ιδρύματος.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων