07/07/2021 08/07/2021 Στο νέο εκκλησάκι προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή της Αναλήψεως Καλύμνου (δίπλα στο ΕΠΑΛ), τελέστηκαν τα θυρανοίξια και κατόπιν ο πανηγυρικός εσπερινός, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου.   Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021,τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος...
07 Ιουλίου, 2021 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 0:58

Θυρανοίξια ναού της Αγίας Κυριακής στην Μονή Αναλήψεως Καλύμνου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ναού της Αγίας Κυριακής στην Μονή Αναλήψεως Καλύμνου

Στο νέο εκκλησάκι προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, που βρίσκεται στην Ιερά Μονή της Αναλήψεως Καλύμνου (δίπλα στο ΕΠΑΛ), τελέστηκαν τα θυρανοίξια και κατόπιν ο πανηγυρικός εσπερινός, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου.

 

Επίσης, το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021,τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής στο ομώνυμο εκκλησάκι και νησάκι της Καλύμνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων