01/11/2019 02/11/2019 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων, στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου της Λέρου. Την Πέμπτη 31/10/2019 και ώρα 5 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, υπό των ιερέων πρωτ. Νικοδήμου Φωκά, αρχιερατικού επιτρόπου Λέρου και του εφημερίου του Ιερού Ναϋδρίου πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχ. Κόλια,...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 12:17

Των Αγίων Αναργύρων στο Νοσοκομείο της Λέρου

Διαδώστε:
Των Αγίων Αναργύρων στο Νοσοκομείο της Λέρου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων, στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου της Λέρου.

Την Πέμπτη 31/10/2019 και ώρα 5 το απόγευμα, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, υπό των ιερέων πρωτ. Νικοδήμου Φωκά, αρχιερατικού επιτρόπου Λέρου και του εφημερίου του Ιερού Ναϋδρίου πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχ. Κόλια, της δντριας, των εκπαιδευτικών και σπουδαστών του Δ.Ι.Ε.Κ. Νοσηλευτικής, του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, καθώς και πολλών ασθενών και πολιτών, που τίμησαν την μνήμη των Αγίων Αναργύρων.

 

 

 

 

 

 

Την επομένη το πρωί, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία.

Μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκε Αγιασμός, και κατόπιν ο Εφημέριος επισκέφθηκε τις κλινικές του νοσοκομείου, και ευχήθηκε στους ασθενείς, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «καλό μήνα, και οι Άγιοι Ανάργυροι να χαρίζουν υγεία σε όλο τον κόσμο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων