16/09/2022 16/09/2022 Σε εγκάρδιο κλίμα, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου κ. Νίκος Χαραλάμπης, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιο. Ο σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον κ. Νίκο Χαραλάμπη, με τον οποίο συνδέει παλαιά και πολύχρονη φιλία, όταν ήταν Αντιδήμαρχος Ρόδου και ο Μητροπολίτης Λέρου ήταν πρωτοσύγκελλος της Ι....
16 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2022 - 10:18

Τον Μητροπολίτη Λέρου επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Λέρου επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου

Σε εγκάρδιο κλίμα, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου κ. Νίκος Χαραλάμπης, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.Παΐσιο.

Ο σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον κ. Νίκο Χαραλάμπη, με τον οποίο συνδέει παλαιά και πολύχρονη φιλία, όταν ήταν Αντιδήμαρχος Ρόδου και ο Μητροπολίτης Λέρου ήταν πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Ρόδου και του ευχήθηκε «σιδεροκέφαλος» και «καλή δύναμη» στα νέα του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων