09/11/2019 09/11/2019 Στην Κάλυμνο, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος,  ετέλεσε Αρχιερατικό Εσπερινό (7/11) και την επομένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (8/11) στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Χώρας της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους, όπου κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, απένειμε στον παντάξιο και ευλαβέστατο ιερέα π. Μιχαήλ Μπουλαφέντη το οφφίκιο του Οικονόμου και εξήρε με επαινετικά...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 18:48

Των Ταξιαρχών και του Αγίου Νεκταρίου στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Των Ταξιαρχών και του Αγίου Νεκταρίου στην Κάλυμνο

Στην Κάλυμνο, ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ. Παΐσιος,  ετέλεσε Αρχιερατικό Εσπερινό (7/11) και την επομένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (8/11) στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Χώρας της ενορίας Αγίου Χαραλάμπους, όπου κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, απένειμε στον παντάξιο και ευλαβέστατο ιερέα π. Μιχαήλ Μπουλαφέντη το οφφίκιο του Οικονόμου και εξήρε με επαινετικά λόγια το έργο και την δεκαετή παρουσία του στην ενορία, και γενικότερα στον αμπελώνα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το εσπέρας της Παρασκευής 8/11 χοροστάτησε στον Εσπερινό του Αγίου Νεκταρίου στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο στην Κάλυμνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων