22/07/2020 22/07/2020 Την Κυριακή 19/7/2020, τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο εορτάζον ιερό παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού, στο ύψωμα του Κάστρου της Λέρου.     Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένων υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π.Νικοδήμου, ιερέων της νήσου, παρουσία του Δημάρχου και...
22 Ιουλίου, 2020 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 19:03

Του Άη Λια στο ηλιοβασίλεμα της Λέρου

Διαδώστε:
Του Άη Λια στο ηλιοβασίλεμα της Λέρου

Την Κυριακή 19/7/2020, τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, στο εορτάζον ιερό παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού, στο ύψωμα του Κάστρου της Λέρου.

 

 

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, με την συμμετοχή του Θεοφ. Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένων υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου π.Νικοδήμου, ιερέων της νήσου, παρουσία του Δημάρχου και πολλών πιστών.

 

 

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης, ενώ την ίδια στιγμή το ηλιοβασίλεμα δημιουργούσε ένα απαράμιλλο φυσικό θέαμα και το τοπίο ήταν μαγευτικό.

 

 

Την επομένη, Δευτέρα 20/7/2020, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

 

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων