06/04/2019 06/04/2019 Τρία “παπαδάκια” έκλεψαν την παράσταση χθες στην Κάλυμνο κατά τη διάρκεια των Χαιρετισμών, τα οποία παρότι πρόκειται για μικρά παιδιά συμμετείχαν με συγκινητικό τρόπο στην ακολουθία. Πιο συγκεκριμένα η Τέταρτη Στάση Των Χαιρετισμών τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Καλύμνου, ενώ στην Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας...
06 Απριλίου, 2019 - 22:31

Τρία “παπαδάκια” “έκλεψαν” την παράσταση στην Κάλυμνο

Διαδώστε:
Τρία “παπαδάκια” “έκλεψαν” την παράσταση στην Κάλυμνο

Τρία “παπαδάκια” έκλεψαν την παράσταση χθες στην Κάλυμνο κατά τη διάρκεια των Χαιρετισμών, τα οποία παρότι πρόκειται για μικρά παιδιά συμμετείχαν με συγκινητικό τρόπο στην ακολουθία. Πιο συγκεκριμένα η Τέταρτη Στάση Των Χαιρετισμών τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου Καλύμνου, ενώ στην Ακολουθία των Δ΄ Χαιρετισμών χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιος, συμπαραστατούμενος υπό του π. Σάββα Μουζουράκη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων