08/05/2020 08/05/2020 Πληροφορηθείς ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος την αδόκητη εκδημία του συμπατριώτη, κορυφαίου και διακεκριμένου καρδιοχειρουργού, πρώην Υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού, τέλεσε Τρισάγιο, σήμερα Παρασκευή 8-5-2020, στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, παρουσία και των ιερέων π.Ισιδώρου, π.Παντελεήμονος, π.Σάββα και π.Μιχαήλ. Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και ο Ιερός...
08 Μαΐου, 2020 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2020 - 16:19

Τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Κρεμαστινού

Διαδώστε:
Τρισάγιο στη μνήμη του Δημήτρη Κρεμαστινού

Πληροφορηθείς ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιος την αδόκητη εκδημία του συμπατριώτη, κορυφαίου και διακεκριμένου καρδιοχειρουργού, πρώην Υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Κρεμαστινού, τέλεσε Τρισάγιο, σήμερα Παρασκευή 8-5-2020, στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κάλυμνο, παρουσία και των ιερέων π.Ισιδώρου, π.Παντελεήμονος, π.Σάββα και π.Μιχαήλ.

Ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας και ο Ιερός Κλήρος της Επαρχίας εύχονται όπως Κύριος ο Θεός αναπαύσει μακαριστή ψυχή «εν χώρα ζώντων εν σκηναίς δικαίων». Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων