20/12/2022 20/12/2022 Η Δημοτική Φιλαρμονική Λέρου, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μ. Κόλια, το απόγευμα της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφθηκε το εκκλησιαστικό Γηροκομείο. Ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος υποδέχτηκε τον Δήμαρχο και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, και μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη χαρά οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι άκουσαν τα κάλαντα και...
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 14:16

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Ισιδώρειο Γηροκομείο Λέρου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική στο Ισιδώρειο Γηροκομείο Λέρου

Η Δημοτική Φιλαρμονική Λέρου, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μ. Κόλια, το απόγευμα της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφθηκε το εκκλησιαστικό Γηροκομείο.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος υποδέχτηκε τον Δήμαρχο και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, και μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη χαρά οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι άκουσαν τα κάλαντα και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που έπαιξαν οι μουσικοί.

Συγκινητική ήταν η χαρά των ηλικιωμένων που άκουγαν τα τραγούδια χειροκροτώντας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους. Εκ μέρους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λέρου εκφράστηκαν θερμές ευχές στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων