02/09/2022 02/09/2022 Επί τη ευκαιρία της εορτής της Ινδίκτου, δηλαδή της αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους (νέος ενιαυτός), τελέστηκε αγιασμός, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου 2022, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, παρουσία των κληρικών και λαϊκών εργαζομένων των γραφείων. Στο πέρας της...
02 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2022 - 10:11

Αγιασμός για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στην Μητρόπολη Λήμνου

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους στην Μητρόπολη Λήμνου

Επί τη ευκαιρία της εορτής της Ινδίκτου, δηλαδή της αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους (νέος ενιαυτός), τελέστηκε αγιασμός, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου το πρωί της Πέμπτης 1ης Σεπτεμβρίου 2022, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, παρουσία των κληρικών και λαϊκών εργαζομένων των γραφείων.

Στο πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη νέα εκκλησιαστική χρονιά και να διέλθουν όλοι με υγεία το νέο εκκλησιαστικό έτος, προσδιορίζοντας πως κοινός στόχος όλων μας, είναι να παραμείνουμε εν αγάπη και εποικοδομητική συνεργασία στον καλό αγώνα ο καθένας από τον τομέα εργασίας του προς δόξαν Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων