17/02/2022 17/02/2022 Εγκύκλιο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου σχετικά με τη διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή. Μεταξύ άλλων η εγκύκλιος αναφέρει: «Η τοπική Εκκλησία καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους προγραμματίζει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, ιδιατέρως σε τόπους του νησιού μας που κατοικούνται από...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 20:41

Εγκύκλιος για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 έτη από την Μικρασιατική Καταστροφή

Διαδώστε:
Εγκύκλιος για τις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 έτη από την Μικρασιατική Καταστροφή

Εγκύκλιο εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου σχετικά με τη διοργάνωση επετειακών εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή. Μεταξύ άλλων η εγκύκλιος αναφέρει: «Η τοπική Εκκλησία καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους προγραμματίζει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, ιδιατέρως σε τόπους του νησιού μας που κατοικούνται από απογόνους – επιγόνους Ελλήνων Μικρασιατών , οι οποίες θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα από τις Ενορίες και σας καλώ να συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια, προκειμένου να αποδώσουμε την αξιόχρεη τιμή και να εμποδίσουμε τη λήθη που θα απαξιώσει την θυσία τους και θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερες συμφορές και τραγωδίες».

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την εγκύκλιο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων