11/02/2024 11/02/2024 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου Ποιμαντικής Επιμόρφωσης τη Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παραδόθηκαν χθες, παρουσία του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, φορητοί υπολογιστές και οι αντίστοιχοι εκτυπωτές στους ιερείς της νησιωτικής Μητρόπολης από τον Διευθυντή του Ι.Π.Ε. Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος εξέφρασε την...
11 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2024 - 15:30

Φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές έλαβαν οι ιερείς της Μητρόπολης Λήμνου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Φορητοί υπολογιστές και εκτυπωτές έλαβαν οι ιερείς της Μητρόπολης Λήμνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Προέδρου Ποιμαντικής Επιμόρφωσης τη Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παραδόθηκαν χθες, παρουσία του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου, φορητοί υπολογιστές και οι αντίστοιχοι εκτυπωτές στους ιερείς της νησιωτικής Μητρόπολης από τον Διευθυντή του Ι.Π.Ε. Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Θεολόγο Αλεξανδράκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος εξέφρασε την βαθειά ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο κ.κ. Ιερώνυμο για την σπουδαία αυτή προσφορά του σε όλη την Εκκλησία, τονίζοντας ότι η χρήση των ηλεκτρονικών μέσων έχει πλέον καταστεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, με σημαντικές επιδράσεις σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής μας, από την επικοινωνία και την ενημέρωση, από την πληροφορία και την εκπαίδευση , μέχρι και τη δυνατότητα μετάδοσης του ευαγγελικού μηνύματος, μαρτυρίας της διακονίας μας και ομολογίας της αλήθειας της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων