08/04/2020 08/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος αποδέχτηκε την πρόσκληση του LimnosReport για να μιλήσει με σκοπό την τόνωση του ηθικού των κατοίκων της Λήμνου την περίοδο που “μένουμε σπίτι”.  Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στη Νατάσα Ταραράκη για τις μέρες δοκιμασίας που περνάει η ανθρωπότητα λόγω κορωνοϊού και την προσπάθεια θωράκισης του Νοσοκομείου του...
08 Απριλίου, 2020 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 13:00

Μητρ. Λήμνου: “Ανάσταση είναι η τελική νίκη της ζωής”

Διαδώστε:
Μητρ. Λήμνου: “Ανάσταση είναι η τελική νίκη της ζωής”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος αποδέχτηκε την πρόσκληση του LimnosReport για να μιλήσει με σκοπό την τόνωση του ηθικού των κατοίκων της Λήμνου την περίοδο που “μένουμε σπίτι”. 

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στη Νατάσα Ταραράκη για τις μέρες δοκιμασίας που περνάει η ανθρωπότητα λόγω κορωνοϊού και την προσπάθεια θωράκισης του Νοσοκομείου του νησιού. Ακόμα σχολίασε και πως αισθάνεται μετά από έξι μήνες στην Λήμνο, εάν αντιμετώπισε στην αρχή προβλήματα, πως είναι οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους ιερείς, με τις αρχές του τόπου αλλά και με την τοπική κοινωνία. Τέλος μεταφέρει στους Λημνιούς το μήνυμα του για το Πάσχα.

Δείτε το βίντεο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων