26/04/2023 26/04/2023 Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος συνοδευόμενος από 55 Λημνίους εκδρομείς και κληρικούς, πραγματοποίησε προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στη Θεσσαλονίκη, όπου και τέλεσε Θεία Λειτουργία. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του Λημνιακού λαού προς το ιερό πρόσωπό του,...
26 Απριλίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 - 20:33

Προσκύνημα στον “Μεγάλο της Λήμνου Άγιο” παρουσία του Μητροπολίτη Λήμνου

Διαδώστε:
Προσκύνημα στον “Μεγάλο της Λήμνου Άγιο” παρουσία του Μητροπολίτη Λήμνου

Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος συνοδευόμενος από 55 Λημνίους εκδρομείς και κληρικούς, πραγματοποίησε προσκύνημα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στη Θεσσαλονίκη, όπου και τέλεσε Θεία Λειτουργία.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν το χαριτόβρυτο σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του Λημνιακού λαού προς το ιερό πρόσωπό του, καθώς ο Άγιος ποίμανε επί διετία τη Λήμνο.

  

Τέλος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Γενναδίου, ο οποίος πριν εκλεγεί Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης διετέλεσε Ποιμενάρχης της Λήμνου.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης:

Περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Μητροπολίτη Λήμνου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονιίκης  ΕΔΩ, και από την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων