13/03/2023 13/03/2023 Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει στην Ιερά Μητρόπολη μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα: «Οργάνωση και Διοίκηση της Ενορίας Προσφορά προς τον Άνθρωπο», η επιτυχής ολοκλήρωση του οποίου...
13 Μαρτίου, 2023 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 12:56

Συνεχίζει και φέτος τα προγράμματα επιμόρφωσης η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου

Διαδώστε:
Συνεχίζει και φέτος τα προγράμματα επιμόρφωσης η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου

Ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της Ιεράς Μητρόπολης με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει στην Ιερά Μητρόπολη μοριοδοτούμενο εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα επιμόρφωσης με θέμα: «Οργάνωση και Διοίκηση της Ενορίας Προσφορά προς τον Άνθρωπο», η επιτυχής ολοκλήρωση του οποίου θα παρέχει στους συμμετέχοντες κληρικούς και λαϊκούς υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες, καθώς σε αυτό θα διδάξουν πανεπιστημιακοί ερευνητές και εξειδικευμένα πρόσωπα εγνωσμένου κύρους.

Η έναρξη του Προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 11, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μύρινας, με την ακολουθία του Αγιασμού και με την συμμετοχή του Διευθυντή του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης Αρχιμανδρίτη Θεολόγου Αλεξανδράκη.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λήμνου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων