27/11/2019 27/11/2019 “Προσθέτω μαζί με όσους από καρδιάς εύχονται στο Διεθνές Πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων, για την επιτυχή συμπλήρωση ενός έτους ενημέρωσης, τις θερμότερες ευχές και τα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνα εργαζομένους με ήθος και δημοσιογραφική συνέπεια και εγκυρότητα. Καλή δύναμη στη δυνατή προσπάθεια για μεγαλύτερη και ουσιαστική προσέγγιση των εκκλησιαστικών θεμάτων, προσώπων και καταστάσεων. Με θερμές ευχές...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 22:57

“Τις θερμότερες ευχές στους υπεύθυνα εργαζομένους με ήθος και δημοσιογραφική συνέπεια”

Διαδώστε:
“Τις θερμότερες ευχές στους υπεύθυνα εργαζομένους με ήθος και δημοσιογραφική συνέπεια”
“Προσθέτω μαζί με όσους από καρδιάς εύχονται στο Διεθνές Πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων, για την επιτυχή συμπλήρωση ενός έτους ενημέρωσης, τις θερμότερες ευχές και τα συγχαρητήριά μου στους υπεύθυνα εργαζομένους με ήθος και δημοσιογραφική συνέπεια και εγκυρότητα. Καλή δύναμη στη δυνατή προσπάθεια για μεγαλύτερη και ουσιαστική προσέγγιση των εκκλησιαστικών θεμάτων, προσώπων και καταστάσεων. Με θερμές ευχές και εκτίμηση” ανέφερε σε διαδικτυακή του επιστολή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου κ. Ιερόθεος για το Πρακτορείο “Ορθοδοξία” με αφορμή τη συμπλήρωση (χθες) ενός έτους λειτουργίας του.
Από σήμερα λοιπόν το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων που άλλαξε την εκκλησιαστική ενημέρωση μπαίνει στο δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων