30/12/2022 30/12/2022 Το μήνυμά του για το Νέο Έτος εξέδωσε ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος. “Ο Άχρονος και Αιώνιος Θεός σεβάστηκε τον ανθρώπινο χρόνο και εισχώρησε σε αυτόν, για να υποδείξει την οδό της υπέρβασής του, κα να τον συνδέσει με την αιωνιότητά Του, που καταξιώνει τον άνθρωπο και διασώζει την ύπαρξή του....
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 16:50

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Λήμνου για το Νέο Έτος

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Μητροπολίτη Λήμνου για το Νέο Έτος

Το μήνυμά του για το Νέο Έτος εξέδωσε ο Σεβαμσιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος.

“Ο Άχρονος και Αιώνιος Θεός σεβάστηκε τον ανθρώπινο χρόνο και εισχώρησε σε αυτόν, για να υποδείξει την οδό της υπέρβασής του, κα να τον συνδέσει με την αιωνιότητά Του, που καταξιώνει τον άνθρωπο και διασώζει την ύπαρξή του. Η ιστορία της σωτηρίας έχει ήδη αρχίσει, πορεύεται και συντελείται έως τα έσχατα, όπου ο Θεός είναι « τα πάντα εν παύσι». (Α΄Κορ. 15,28).
Σοφοί αποδεικνύονται όσοι στο βίο τους εξαγοράζουν τον καιρό τους, γνωρίζοντας ότι ο Θεός δεν μετρά τα χρόνια του ανθρώπου, παρά μόνα τα ζυγίζει. Ευχή και προσευχή μου είναι, να αποδειχθούμε όλοι σοφοί, ενθυμούμενοι ότι «Ιησούς Χριστός και σήμερον ο αυτός εις τους αιώνας»”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Παρακάτω το μήνυμα του Μητροπολίτη Λήμνου:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων