22/03/2020 22/03/2020 «Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά και σύντομα και μέσα από την Χάρη του Τιμίου Σταυρού να αντλούμε πνευματική δύναμη, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις δύσκολες ώρες που ζούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, από τον κεκλεισμένων των θυρών Ιερό Μητροπολιτικό...
22 Μαρτίου, 2020 - 13:19

Άδειος ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Λαγκαδά

Διαδώστε:
Άδειος ο  Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Λαγκαδά

«Μείνετε στα σπίτια σας για να για να συναντηθούμε ξανά και σύντομα και μέσα από την Χάρη του Τιμίου Σταυρού να αντλούμε πνευματική δύναμη, ώστε να ξεπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις και τις δύσκολες ώρες που ζούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, από τον κεκλεισμένων των θυρών Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, όπου και Ιερούργησε την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Στη σύντομη ομιλία του προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, η οποία και μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, Ορθόδοξη Παρουσία 106.8 καθώς επίσης και μέσα από Live Streaming από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος απεύθυνε μήνυμα Αγάπης και Δύναμης, σημειώνοντας ότι «με Προσευχή, Προσοχή και με πιστή τήρηση των μέτρων και των κανόνων που προβλέπονται από τους αρμόδιους οργανισμούς υγειάς, σύντομα θα περάσει και αυτή η δοκιμασία».

Θα πρέπει το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», να το εφαρμόζουμε. Να κάνουμε τα σπίτια μας κατ΄ οίκον Εκκλησίες, και με την δύναμη του Σταυρού να συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίων του θανατηφόρου αυτού ιού που χτυπάει την υγεία και τις ζωές όλων των ανθρώπων αδιακρίτως ηλικίας».

Καταλήγοντας την σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος και αφού επανάλαβε και πάλι, ότι η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά με επικεφαλής τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο π. Αναστάσιο Παρούτογλου, συνεχίζει να προσφέρει την οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται κάποιος, επανέλαβε το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» για μην ερημώσουν οι Ναοί και μετά το πέρας αυτής της δοκιμασίας, να βρεθούμε πάλι κάτω από την Σκέπη της Αγίας Παρασκευής.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων