29/03/2019 29/03/2019 “Η Αγία Σοφία, ήταν και θα παραμείνει Ναός της του Θεού Σοφίας. Έχει Χάρη Θεού η οποία δεν φεύγει με τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει, όποια ονόματα ή όποιες χρήσεις επιτραπούν” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του προς το παριστάμενο εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης κατά την...
29 Μαρτίου, 2019 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 22:05

“Η Αγία Σοφία, ήταν και θα παραμείνει Ναός της του Θεού Σοφίας. Έχει Χάρη Θεού και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει”

Διαδώστε:
“Η Αγία Σοφία, ήταν και θα παραμείνει Ναός της του Θεού Σοφίας. Έχει Χάρη Θεού και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει”

“Η Αγία Σοφία, ήταν και θα παραμείνει Ναός της του Θεού Σοφίας. Έχει Χάρη Θεού η οποία δεν φεύγει με τίποτα και κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει, όποια ονόματα ή όποιες χρήσεις επιτραπούν” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του προς το παριστάμενο εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης κατά την ακολουθία της Γ’ Στάσεως των Χαιρετισμών, από τον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης της κωμοπόλεως της Ασσήρου. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο χαρακτήρα που έχει η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών η οποία Θεολογικά μας μεταφέρει το μήνυμα της Καινής Κτίσεως καθώς επίσης και την σημασία της παρουσίας του Τιμίου Σταυρού στην ζωή του του κάθε ανθρώπου. Πριν την  έναρξη της Ιεράς Ακολουθίας και επ´ ευκαιρία της επικείμενης εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως, εκομίσθει ο παλαιός Σταυρός της Επισκοπής Λητής και Ρεντίνης όπου και ετέθη προς προσκύνηση και ευλογία των παρισταμένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων