17/11/2019 17/11/2019 Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Κωνσταντίνου Γουνιώτη, ετέλεσε κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την οποία προέστη στον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασσήρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ε.έ., πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ´...
17 Νοεμβρίου, 2019 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 14:12

Ακόμη ένας άμισθος κληρικός στον αμπελώνα του Κυρίου

Διαδώστε:
Ακόμη ένας άμισθος κληρικός στον αμπελώνα του Κυρίου

Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Κωνσταντίνου Γουνιώτη, ετέλεσε κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την οποία προέστη στον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασσήρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ε.έ., πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ´ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε εκτενώς τα νοήματα της σημερινής ακουσθήσας Ευαγγελικής Περικοπής, ενώ παράλληλα απεύθυνε προς τον χειροτονούμενο π. Κωνσταντίνο, ο οποίος και θα υπηρετεί ως άμισθος κληρικός στον εν λόγω Ιερό Ναό, πατρικούς λόγους αγάπης και νουθεσίες περί του θεοσύστατου Μυστηρίου της Ιεροσύνης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «εκείνο που δίνει στον άνθρωπο πληρότητα, δεν είναι ούτε ο επίγειος πλούτος, ούτε η δόξα των ανθρώπων, αλλά είναι οι δωρεές του Θεού και αυτό που ονομάζεται Ουράνιος Πλουτισμός».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων