05/06/2020 05/06/2020 Τη 10ετη ποιμαντική του διακονία τιμά σήμερα 5 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης τελώντας τη Θ. Ευχαριστία στον Ι. Ν. Θεοφανείων συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο της επαρχίας του και ευσεβείς πιστούς που συμμετέχουν στην χαρμόσυνη επέτειο. Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα ακολουθήσει ιερατική σύναξη με θέματα ποιμαντικά και κοινωνικά προς...
05 Ιουνίου, 2020 - 9:12

Μητρ. Λαγκαδά: 10 χρόνια ποιμαντικής διακονίας

Διαδώστε:
Μητρ. Λαγκαδά: 10 χρόνια ποιμαντικής διακονίας

Τη 10ετη ποιμαντική του διακονία τιμά σήμερα 5 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης τελώντας τη Θ. Ευχαριστία στον Ι. Ν. Θεοφανείων συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο της επαρχίας του και ευσεβείς πιστούς που συμμετέχουν στην χαρμόσυνη επέτειο.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα ακολουθήσει ιερατική σύναξη με θέματα ποιμαντικά και κοινωνικά προς ενίσχυση του ιερού κλήρου ο οποίος το τελευταίο καιρό με αυταπάρνηση ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες λειτουργικές και ποιμενικές ανάγκες του λαού.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων