16/08/2019 16/08/2019 Η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιωάννη, για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διαβάστηκε χθες στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά. Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: “Η πηγή της ζωής είναι η Παναγία μας. Εκείνη που έφερε στον κόσμο τον Σωτήρα του κόσμου τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, τον Σαρκωθέντα Υιόν και...
16 Αυγούστου, 2019 - 17:54

Μητρ. Λαγκαδά: “Η Παναγία μας είναι η πηγή της ζωής”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαγκαδά: “Η Παναγία μας είναι η πηγή της ζωής”

Η Ποιμαντορική Εγκύκλιος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ιωάννη, για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, διαβάστηκε χθες στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά.

Μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος αναφέρει: “Η πηγή της ζωής είναι η Παναγία μας. Εκείνη που έφερε στον κόσμο τον Σωτήρα του κόσμου τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, τον Σαρκωθέντα Υιόν και Λόγον του Θεού. Και είναι η Παναγία μας Εκείνη που δίδει τη δυνατότητα σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος, να βιώσει την απαρχή της άλλης βιωτής, της Καινούργιας Ζωής”.

Διαβάστε ολόκληρη την Εγκύκλιο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων